Har du redan ett ID?

Logga in till Lindhagens Allé - tryggt och säkert

Har du inget ID?

Skapa inloggning till Lindhagens Allé - enkelt och gratis

Vad är det här?

Denna sida är ansluten till och drivs med hjälp av Socinets plattform.
När du har ett Socinet ID kan du använda det på alla Socinet-anslutna sidor. Läs mer
Gästlägenheten

I huset finns en rymlig och välutrustad föreningslokal / gästlägenhet belägen på entréplan på Lindhagensgatan 106 som kallas Kajutan. Den kan användas som övernattningslägenhet till dina gäster, för mindre fester, barnkalas etc. Fester är enbart tillåtna om de är sansade och anpassade till lokalens storlek. Lokalen består av ett allrum och ett sovrum. Allrummet har pentry med husgeråd, kyl, micro, vattenkokare och kaffebryggare. Det finns en bäddsoffa för två, matbord med 10 stolar samt barnstol och TV. Hadikappanpassat badrum med rwc. Det separata sovrummet har en dubbelsäng (två enkelmadrasser) och en hopfällbar spjälsäng. Täcken och kuddar finns. Tag med egna lakan, handdukar, toalettpapper och tvål.

P.g.a. enorm administration runt uthyrningen med avbokningar har styrelsen beslutat att det from den 1 september 2016 inte längre är möjligt att få tillgodonätter. För mer information om reglerna läs igenom "Hyresregler" (pdf nedan) och bokningsförfarandet innan du skickar en förfrågan. 

Bokning

Lokalen kostar 450 kr per dygn att hyra, (höjning gjordes 1 September 2017). För bokning tittar du efter ledig tid i kalendern nedan och skickar en förfrågan med namn, lägenhetsnummer samt ankomstdatum och antalet nätter du önskar boka till brflindhagensalle@gmail.com Observera att endast medlemmar får hyra lokalen. 

När du fått bekräftelse på din bokning ska den totala hyresavgiften betalas omgående och en skärmdump eller foto tas på kvittot och mailas över för att bekräfta betalningen. Skriv ditt 5-siffriga lägenhetsnummer och ankomstdatum som referens när du betalar (XXXXX dd/mm). Innan det är gjort är din bokning endast preliminär och nycklar kommer inte lämnas ut. 

Betalning sker till föreningens konto i SHB, clearing: 6101 konto: 627 631 118

OBS! Genom inbetalning av hyresbeloppet godkänner du hyresreglerna och förbinder dig att följa dem.

ANVISNING FÖR GÄST ANGÅENDE NYCKLAR
Nyckeln finns i skåpet till höger om dörren.

1.   Om ”skyddslocket” är uppdraget..skjut ner den

2.   Ställ in koden som du erhållit vid bokningen

3.   Tryck ner KNAPPEN vänster om siffrorna för att ÖPPNA

5.  Tag dina nycklar

4.   Stäng luckan och ÄNDRA KODEN för att låsa

Samma rutiner gäller när du lämnar lägenheten.

Öppna, häng in nycklarna, stäng och ändra koden.

Välkomna!

Kontaktperson från föreningen är Henrik Shabo. Använd enbart mail för bokningar. Ha överseende med att svar ibland kan dröja. Bokningar hanteras i den ordning de inkommit.

Kalendern visar samtliga bokningar. Ett bokat dygn är endast markerat som upptaget på ankomstdatumet. Utcheckning kl 12.00 dagen därpå. Bortse från tiden (00:00) det är 12.00 till 12.00 som gäller.